Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
Blogg infoskjermen.no

7 gode grunner til å bruke infoskjermer

Publisert 30.06.2020 av Favo
page.title

Mange ting å huske på? Mye informasjon som skal deles? Beskjeder som drukner i havet av e-poster? Vår måte å møte dette på er å bruke infoskjermer, og vi har utviklet løsningen Infoskjermen.no for å bidra til en enklere og mer effektiv informasjonsdeling i bedriftshverdagen. Her er 7 gode grunner til at bruk av infoskjermer er en genial løsning for deg og bedriften din.

Infoskjermen hos NLM Gjenbruk

Publisert 19.05.2020 av Favo
page.title

Miljø og bærekraft har skapt mye engasjement blant nordmenn siste årene, og det å levere til gjenbruk i stedet for å kaste, og å kjøpe brukt i stedet for nytt, er i vinden som aldri før! En stor aktør på gjenbruksmarkedet er NLM Gjenbruk. De har i alt 35 gjenbruksbutikker fra sør til nord i Norge. Alle drives helt og holdent av frivillige - og nesten alle butikkene har en Infoskjerm!

Instagram-oppslag må autentiseres på nytt

Publisert 27.03.2020 av Favo
page.title

Instagram endrer sine retningslinjer fra og med 31. mars 2020, og alle må gi tilgang på nytt for å vise oppdaterte bilder fra Instagram.

Infoskjermen hos Eidesvik havfiske

Publisert 26.03.2020 av Favo
page.title

Gjennom generasjoner er familiebedriften Eidesvik Havfiske på Bømlo bygget opp rundt fiske og oppdrett. Vi fikk gleden av å besøke dem i høst. Da var det fremdeles folksomt i lokalene deres, og koronavirus var noe ingen av oss enda hadde hørt om. Selv om det nå er annerledes dager hos dem som hos alle andre, melder de at det går etter forholdene fint.

Koronaviruset: - Vil hjelpe med det vi kan!

Publisert 18.03.2020 av Favo
page.title

I kampen mot koronaviruset vil vi gjerne hjelpe med det vi kan. Vi tilbyr Infoskjermen gratis til virksomheter, avdelinger og prosjekter som er opprettet for bekjempelse av koronaviruset, og vi oppmuntrer til å bruke Infoskjermen Go på både mobil og pc. Et viktig tips er også at Helsedirektoratet har ferdige informasjonsplakater som enkelt kan vises på infoskjermer.

Bedre informasjonsflyt i skolehverdagen med Infoskjermen

Publisert 02.03.2020 av Favo
page.title

På Kristen videregående skole Haugalandet (KVH) har de brukt Infoskjermen aktivt i mange år. Det var de så fornøyde med at da skolen flyttet inn i splitter nye lokaler på Norheim utenfor Haugesund i høst, ble det satt opp flere nye, sentralt plasserte skjermer.

Vis sanntidstavle på infoskjermen

Publisert 29.01.2020 av Favo
page.title

Du kan enkelt vise sanntidsskjerm fra kollektivselskapet, energirapporter eller andre nettsider som er tilpasset infoskjermer på infoskjermene dine!

Facebook krever administratorrettigheter

Publisert 02.12.2019 av Favo
page.title

Facebook skjerper håndhevingen av reglene om hvem som kan hente innhold fra Facebook-sider. Fra 10. desember må du ha administratorrettigheter for alle sider du vil vise på Infoskjermen.

Nytt Auto-bilde-oppslag!

Publisert 10.10.2019 av Favo
page.title

Vi har nylig publisert et nytt bilde-oppslag på infoskjermen, som tilpasser alt helt auto-magisk! Hvis du ikke har prøvd det enda, håper vi du vil gjøre det nå!

3 nyheter for Infoskjermen Go

Publisert 26.09.2019 av Favo
page.title

Infoskjermen er under stadig utvikling, og nå har mobilappen vår, Infoskjermen Go, fått enda flere funksjoner! Vi har publisert brukerstatistikk, et nytt bildeoppslag og muligheten for å dele bilder direkte fra Bilder i iOS.Arkiv over alle blogginnlegg