Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!

Infoskjermen er 10 år!

Vi startet på grunn av en idé om noe vi hadde bruk for selv. Etter 10 år gleder vi oss over 2400 kunder i 24 land. Utrolig stas! Tusen takk for tilliten og samarbeidet!

Les historier om kundene våre og oss

Vi gleder oss over 2400 kunder i 24 land. Vi feirer kunder i Norge, Sverige, Storbritannia, Danmark, Island, Frankrike, Italia, Irland, Belgia, Nederland, Finland, Spania, Tyskland, Sveits, USA, Ungarn, Østerrike, Slovenia, Romania, Portugal, Polen, Maldivene, Færøyene og Brasil.

Men viktigere enn statistikken og listene er historiene som virkelig gleder oss; historiene om kunder som får hjelp til å skape oppmerksomhet om det som er viktig for dem. I jubileumsåret 2020 vil vi fortelle noen av historiene om kundene våre og oss.

Følg oss på
Facebook og Twitter for å få varsel når vi publiserer nye!

Infoskjermen hos NLM Gjenbruk

Publisert 19.05.2020 av Favo

Miljø og bærekraft har skapt mye engasjement blant nordmenn siste årene, og det å levere til gjenbruk i stedet for å kaste, og å kjøpe brukt i stedet for nytt, er i vinden som aldri før! En stor aktør på gjenbruksmarkedet er NLM Gjenbruk. De har i alt 35 gjenbruksbutikker fra sør til nord i Norge. Alle drives helt og holdent av frivillige - og nesten alle butikkene har en Infoskjerm!

page.title


Infoskjermen hos Eidesvik havfiske

Publisert 26.03.2020 av Favo

Gjennom generasjoner er familiebedriften Eidesvik Havfiske på Bømlo bygget opp rundt fiske og oppdrett. Vi fikk gleden av å besøke dem i høst. Da var det fremdeles folksomt i lokalene deres, og koronavirus var noe ingen av oss enda hadde hørt om. Selv om det nå er annerledes dager hos dem som hos alle andre, melder de at det går etter forholdene fint.

page.title


Bedre informasjonsflyt i skolehverdagen med Infoskjermen

Publisert 02.03.2020 av Favo

På Kristen videregående skole Haugalandet (KVH) har de brukt Infoskjermen aktivt i mange år. Det var de så fornøyde med at da skolen flyttet inn i splitter nye lokaler på Norheim utenfor Haugesund i høst, ble det satt opp flere nye, sentralt plasserte skjermer.

page.title